Top

Jáhlová kaše

Doba přípravy: 20 minut

Počet porcí: 4-5

Suroviny:

  • 300 g jáhel
  • 1 litr rýžového mléka
  • špetka soli
  • skořice
  • med dle chuti na pokapání
  • raw kakao na posypání
  • 1 lžíce másla
  • nasekané oříšky nebo semínka
  • případně ovoce na ozdobení (borůvky, jahody, maliny)

Příprava:

Jáhly třikrát prolijte horkou vodou a nechte okapat na sítu. Pak je zalijte v hrnci mlékem, osolte a na mírném ohni vařte doměkka.

Hotové oslaďte medem, přidejte kousek másla, posypte skořicí, kakaem, oříšky a ovocem.

 

Kdy recept zařadit během redukčních programů:

Jáhlová kaše se ideálně hodí ke snídani. Dětem lze podávat i jako sladkou variantu oběda či večeře.

 

(autor receptu: Wellnessia)

Share
Andrea Pudlovská

Zatím žádné komentáře

Sorry, the comment form is closed at this time.

#Wellnessia

Wellnessia footer 1Wellnessia footer 2Wellnessia footer 3Wellnessia footer 4Wellnessia footer 5Wellnessia footer 6Wellnessia footer 7Wellnessia footer 8
Wellnessia YouTube +420 603 460 311 info@wellnessia.cz Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1
Wellnessia
YouTube
+420 603 460 311
info@wellnessia.cz
Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716

Cookie policy | Mapa webu

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716 | Cookie policy | Mapa webu