Top

Cibulačka s hráškem

Doba přípravy: 30 minut

Suroviny:

  • 500 g cibule
  • 4 bobkové listy
  • 1 lžička sušeného libečku
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 kostka bujónu Würzl (bez glutamátu)
  • 500 g očištěných brambor (nové brambory neloupejte)
  • 100 g hrášku (mražený nebo čerstvý)
  • petrželová nať nebo jarní cibulka na ozdobu

Příprava:

Cibuli nakrájejte na plátky a dejte ji spolu s pokrájenými bramborami vařit do půl litru vody. Přidejte Würzl a veškeré koření.

Jakmile jsou brambory měkké, bobkové listy vyjměte a obsah hrnce rozmixujte.

Vsypte hrášek a nechte ještě 5 minut na mírném ohni.

Polévku můžete dochutit posekanou petrželovou natí.

 

Kdy recept zařadit během redukčních programů:

Polévka se hodí jako lehké jídlo k obědu.

 

(autor receptu: upravený recept Aleny Mokré)

Share
Andrea Pudlovská

Zatím žádné komentáře

Sorry, the comment form is closed at this time.

#Wellnessia

Wellnessia footer 1Wellnessia footer 2Wellnessia footer 3Wellnessia footer 4Wellnessia footer 5Wellnessia footer 6Wellnessia footer 7Wellnessia footer 8
Wellnessia YouTube +420 603 460 311 info@wellnessia.cz Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1
Wellnessia
YouTube
+420 603 460 311
info@wellnessia.cz
Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716

Cookie policy | Mapa webu

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716 | Cookie policy | Mapa webu