+420 777 123 456

Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1

Top
arrow
arrow

Ne hladovým dietám!

Každá změna ale trochu bolí, a proto se hodí mít k ruce
podporu. U změny jídla narážíme na tradice, společenské
zvyklosti, rodinné způsoby, ale i vzpomínky z dětství.
Všichni milujeme jídlo a nikdo nechce hladovět. Proto změna v této
oblasti potřebuje opravdu upevnit a opečovat, aby nešlo jen
o krátkodobou dietku, která pomalu ale jistě sklouzne zpět
k salámům a smaženým řízkům.

Wellnessia - Web - Redesign Photography - Woman 01
arrow
Wellnessia - Web - Redesign Photography - Meal 01

Teoreticky i prakticky.
A hlavně s láskou.

Nejsme víly z Marsu a stojíme pěkně pevně na zemi. Samy
máme děti, práci, partnery a narozeninové oslavy. Proto vše,
co si teoreticky povíme, pak pomůžeme i prakticky aplikovat.
Klidně i po e-mailu nebo Skypu. Všechna naše doporučení a
postupy jsou nastavené tak, aby se dali zvládnout v realitě
normálního rychlého života. Proto společně řešíme i přesná
místa kde nakupovat, jak jídlo jednoduše připravit
nebo kde si ho objednat.

bubble

Žijeme to, co učíme

Všechno, čím klienty inspirujeme, máme na vlastní kůži
vyzkoušené. Umíme vařit, péct buchty nebo nasbírat divoké
bylinky. Známe triky na zdravou svačinu do auta a víme, jak
chutná mladý ječmen i maminčin řízek. Běháme, cvičíme, učíme
své děti jíst saláty a občas padneme s rýmou z vyčerpání.
Žijeme to, co učíme a jsme díky tomu zdravé, štíhlé a záříme.

TŘI PILÍŘE NAŠÍ PRÁCE A SKVĚLÝCH VÝSLEDKŮ

plus
bubble

Ne hladovým dietám!

Každá změna ale trochu bolí, a proto se hodí mít k ruce podporu. U změny jídla narážíme na tradice, společenské zvyklosti, rodinné způsoby, ale i vzpomínky z dětství. Všichni milujeme jídlo a nikdo nechce hladovět. Proto změna v této oblasti potřebuje opravdu upevnit a opečovat, aby nešlo jen o krátkodobou dietku, která pomalu ale jistě sklouzne zpět k salámům a smaženým řízkům.

JAK SE HUBNE S WELLNESSIÍ?

bubble

Teoreticky i prakticky.
A hlavně s láskou.

Nejsme víly z Marsu a stojíme pěkně pevně na zemi. Samy máme děti, práci, partnery a narozeninové oslavy. Proto vše, co si teoreticky povíme, pak pomůžeme i prakticky aplikovat. Klidně i po e-mailu nebo Skypu. Všechna naše doporučení a postupy jsou nastavené tak, aby se dali zvládnout v realitě normálního rychlého života. Proto společně řešíme i přesná místa kde nakupovat, jak jídlo jednoduše připravit nebo kde si ho objednat.

co jíst na podzim

bubble

Žijeme to, co učíme

Všechno, čím klienty inspirujeme, máme na vlastní kůži vyzkoušené. Umíme vařit, péct buchty nebo nasbírat divoké bylinky. Známe triky na zdravou svačinu do auta a víme, jak chutná mladý ječmen i maminčin řízek. Běháme, cvičíme, učíme své děti jíst saláty a občas padneme s rýmou z vyčerpání. Žijeme to, co učíme a jsme díky tomu zdravé, štíhlé a záříme.

TŘI PILÍŘE NAŠÍ PRÁCE A SKVĚLÝCH VÝSLEDKŮ

Tři pilíře naší práce

Provázíme a podporujeme lidi na cestě vědomého stravování tak, aby jídlo používali k udržení skvělého zdraví. Zdravé tělo zásadně mění kvalitu života lidí, rodin i firem.

Prostředí

Vytvářet bezpečné a inspirativní prostředí, kde lidé mohou znovuobjevit svojí cestu ke zdraví převážně skrze jídlo, jednoduchou a praktickou metodikou.

Tým

Vytvářet prosperující organizaci, kde lidé mohou tvořit, růst a přispívat světu svojí hodnotou v prostředí, které plně integruje i ostatní aspekty života.

Filosofie

Svou prací posilujeme vědomý přístup lidí ke svému zdraví a tím i k celému životu. Věříme, že zdraví a vědomí lidé jsou ti, kteří přispějí ke změně chování lidstva na celé planetě.

Tipy, zkušenosti a rady

Chcete si přečíst, jak přemýšlíme a co zrovna vaříme? Prozkoumejte náš blog!

  • 23.11.2017

    Jahelník se švestkami a jablky

    Doba přípravy: 25 minut Suroviny: 150 g jáhel nebo 3/4 kg uvařené jáhelné kaše 8-10 lžic medu, rýžového biosirupu nebo agáve sirupu 200 g sušených biošvestek (předem je na několik hodin namočte)...

    by Andrea Pudlovská
  • 23.11.2017

    Jáhly

    Čím dál tím více lidí zná jáhly nejen jako imaginární potravinu z dětské písničky „Houpy, houpy“, ale i jako bezlepkovou variantu přílohy či samostatného jídla. Výběr zdravých obilnin na českém trhu roste a...

    by Andrea Pudlovská
  • 23.11.2017

    Mořské řasy

    Mořské řasy, též nazývány jako mořská zelenina, jsou zcela jistě potravinou, která by neměla v našem jídelníčku chybět. Jejich kořeny vyrůstají z půdy mořského dna, která je považována za velmi úrodnou. Proto si jich...

    by Andrea Pudlovská

#Wellnessia

Wellnessia footer 1Wellnessia footer 2Wellnessia footer 3Wellnessia footer 4Wellnessia footer 5Wellnessia footer 6Wellnessia footer 7Wellnessia footer 8
Wellnessia YouTube +420 603 460 311 info@www.wellnessia.cz Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1
Wellnessia
YouTube
+420 603 460 311
info@www.wellnessia.cz
Na Poříčí 38, 110 00 Praha 1

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716

Cookie policy | Mapa webu

Copyright 2016© Wellnessia s.r.o., IČ: 48111716 | Cookie policy | Mapa webu