Wellbeing
znamená
cítit se dobře

Přinášíme jednoduché a funkční návody na to jak dostat do života více energie a zdraví.
Ať už chcete pomoci sami sobě, své rodině nebo firmě, náš tým lektorů, výživových specialistů a koučů vám pomůže najít vlastní cestu k péči o zdraví.

Jdeme na to přes výživu pro tělo i mysl.

Stačí se rozhodnout:

wellnessia WAKE UP

Jsou vaši zaměstnanci unaveni, často nemocní a schází jim motivace? Firemní produktivita klesá nebo stagnuje?

Díky našemu wellbeing know-how zlepšíte vaše ekonomické výsledky, stanete se atraktivním zaměstnavatelem a ročně ušetříte statisíce. Přineste do firmy téma zdraví s podporou zkušených expertů.

Zjistit více

wellnessia wake up

kouc

wellnessia KOUČ

Co se musí stát, abyste byli zase plní energie? Už vás nebaví stále držet diety? Toužíte zdravě jíst tak, aby vám bylo dobře?

S osobní podporou wellbeing kouče můžete udělat první kroky už od zítra. Čekají vás jednoduchá, praktická a dlouhodobě udržitelná doporučení, individuální podpora i spokojenost se svými výsledky.

Zjistit více

wellnessia kouč

O společnosti

Wellbeing (angl.): pocit psychické i fyzické pohody a zdraví

Wellnessia je „rodina“ nadšenců do wellbeing: lektorů, terapeutů a koučů. A zároveň i rodičů, sportovců, cestovatelů, podnikatelů a manažerů. Ptáte se, jak to, sakra, všechno stíháme a kde bereme energii?

Víme, jak si energii získat a udržet. Sbírání poznatků a praktických postupů, jak na to, jsme věnovali dlouhé roky a spoustu úsilí. Proto máme energie na rozdávání – a kdo ví, třeba i pro vás nebo vaši firmu.

Vycházíme z jednoduché rovnice: energie = zdraví.

Poznejte nás blíž

©1998-2020 All Rights Reserved by Wellnessia s.r.o.. Bez souhlasu autora je kopírování textů, fotek a obrázků zakázáno.